Seurantalo

0.00 (0 ääntä)
Tulosta
Kategoria: Tilat

Seuratalolla järjestetään tilaisuuksia ympäri vuoden, mm. kansalaisopiston kursseja, erilaisia kerhoja, näyttelyitä, juhlia, kokouksia, konsertteja sekä kuntoklubi-iltoja. Seurataloa on mahdollista vuokrata myös yksityistilaisuuksiin.

Seuratalon juhlasali on suuruudeltaan n. 100 neliömetriä ja mitoitettu 160 hengelle. Salissa on myös korokkeella oleva näyttämötila. Keittiössä on nykyaikaiset suurtalouskeittiön koneet ja laitteet sisältäen mm. suurtalousastianpesukoneen ja -lieden sekä runsaat kylmäsäilytystilat.

Vuolenkosken maaseutunaiset vuokraavat tilaisuuksiin astiastoa. Sisätiloissa on miesten ja naisten wc:t, sisältäen inva-wc:n.

Seuratalon vuokrahinnasto: salivuokra: ensimmäinen tunti 10 € jonka jälkeen alkavat tunnit 5€ kokousvuokra 3-4 h (sis. kahvinkeittomahdollisuuden): 40€ päivävuokra (keittiön käyttäminen sisältyy hintaan): 100€ keittiövuokra: 50€ viikonloppuvuokra (pe-su, siivous laskutetaan erikseen): 250€ muut tilaisuudet sovitaan tapauskohtaisesti

Pöytiä ja tuoleja vuokrataan myös seuratalon ulkopuolelle: pöydät (200x80cm, yhteensä 12 kpl) 5€/2kpl tuolit (kangasverhoiltuja, yht. 150kpl) 5€/10 kpl

Vuolenkosken maaseutuseuran jäsenalennus 25% vuokrahinnoista.

Vierailun tarkoitus Kulttuurimatka, Tilaisuudet ja tapahtumat
Ruokailu Kyllä
Kesto muu

Sijainti

Vuolenkoskentie 1231 A, 19160 HUUTOTÖYRY, Vuolenkoski, Finland

Puhelinnumero: +358509126858
www-sivu: www.vuolenkoski.fi/fi/kyla/sisasivu/vuolenkoskenseuratalo
Sähköposti: maaseutuseura@vuolenkoski.fi

Kysy tästä tuotteesta

Luokittelu

Tuote
Laatu
Käytettävyys

Käyttäjien arviot

Kirjaudu lisätäksesi arvostelu

Kommentit